Casa Kaos i sofaen

– Det er blitt mer akseptert å velge enkle løsninger i jula

Senk forventningene til deg selv og gå en fredeligere adventstid i møte. Det er budskapet fra foreldreblogger og tobarnsmor Marte Frimand-Anda. Selv er hun tilhenger av å jukse litt.

Få ti tips mot julestress her.
Mangerundtbordet

Slik lager du mat til mange – uten stress

Det er ikke noe hokus pokus å lage mat til mange, i følge Jostein Medhus hos Kulinarisk Akademi.

Les tipsene fra Jostein
fløtekarameller julekaker

Hjemmelagde fløtekarameller

Hjemmelagde fløtekarameller hører julen til, og er den perfekte julegaven til en søtmoms.

Oppskrift på fløtekarameller
Brente mandler med kanel

Brente mandler med kanel

Prøv en ny vri på julens klassiker, brente mandler. Kanel er prikken over i-en, som gir en rund og god smak.

Oppskrift finner du her
oppskrift på berlinerkranser

Lag Berlinerkranser til jul

Berlinerkranser er en skikkelig juleklassiker og er for mange et must til jul! Kakene er små og spø med en nydelig søt smak som nærmest smelter på tungen.

Se oppskriften her

Et utvalg av våre produkter

Våre merkevarer

Mills DA produserer og markedsfører ledende merkevarer som Mills, Vita hjertego', Delikat, Soft Flora og Melange. Vi har et sterkt fokus på å utvikle og skape vekst for merkene våre, og det viktigste virkemiddelet er et kraftfullt innovasjonsarbeid hvor forbruker står i sentrum.

MillsLogo Mills

Mills siden 1951

Vi i Mills er matentusiaster som hver eneste dag legger all vår lidenskap og kunnskap i å lage de aller beste Mills-produktene som er mulig å få til. Det har vi gjort i 60 år nå, og er stolte over at Mills har blitt favorittpålegget og fast innslag på bordet til stadig nye generasjoner.

melangeLogo Melange

Melange - Steke og bakeeksperten

Melange har vært det mest kjøpte merket i kategorien smør og margarin i flere generasjoner. Tar man steke- og bakeegenskaper, kvalitet, pris og smak med i vurderingen er det knapt mulig å tenke seg noe bedre steke- og bakefett enn Melange.

delikatLogo Delikat

Delikat - salater til pålegg og tilbehør

Delikat eventyret startet i Skomakergaten i Drammen for over 80 år siden, i 1931. De største variantene var den gang, som idag:
Rekesalat og Italiensk salat, og salatene ble sirlig pyntet med råvarer på toppen.

softSoft Flora Logo

Soft Flora - mild og god smak

Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. Den milde og gode smaken passer til alle pålegg og til hele familien. 

vitaLogo Vita Hjertego'

Vita hjertego' - bra for hjertet

Vita hjertego' er en serie produkter fra Mills som bidrar til et sunt og hjertevennlig kosthold. Ved å gjøre Vita hjertego' produktene til en del av det daglige kosthold vil man kunne oppnå en gunstig effekt på kolesterolnivået i blodet.

stryhnLogo Stryhns

Stryhn's - i norsk utgave

Nå lanseres Stryhn's leverposteier i Norge. Produktene som lanseres er basert på de danske tradisjonelle oppskriftene, og laget med norske kjøttråvarer av høy kvalitet. 

Mills tar allergi på alvor

Mills DA ønsker å gjøre det enkelt å finne riktig informasjon om innhold om allergener i våre produkter. Bruk våre forhåndsvalgte kategorier for å se hvilke av Mills sine produkter du kan spise.

Se flere allergener
poteter_ravare_1920x930_acf_cropped_1920x930_acf_cropped

Kvalitetspoteter fra Sande. Dyrket i næringsrik jord.

I over 30 år har ferske poteter fra gården til Ole Kind funnet veien til Delikats potetsalater. Kunnskap om dyrkingen er nedarvet gjennom generasjoner.

Mer om poteter