Gabriel viser frem matpakken han har laget selv.

Den beste matpakken lager barna selv

Sliter du med å få barna til å spise opp skolematen sin? Slapp av, du trenger ikke ty til stjerneformede brødskiver. I følge Theodor, Gabriel og Leonora kan det være så enkelt som å la barna lage matpakken sin selv.

Les barnas beste matpakketips her
bokhvete_pannekaker

Bokhvetepannekaker med peanøttsmør

Disse pannekakene er superenkle og utrolig gode. Perfekt når du har lyst på noe sunt og godt, men har knapt med tid.

Slik gjør du
Rask energibar av Vita Hjertego' Ristet Müsli

Rask energibar av Vita Hjertego’ Ristet Müsli

En god energibar er perfekt når du trenger ekstra energi før trening eller på tur. Disse lager du enkelt selv og er et supert alternativ til barene i butikkhylla

Slik gjør du
Bailey_6aar

På tide med Matro

Matro er et langsiktig initiativ og samfunnsansvarsprosjekt fra Mills, der målet er at befolkningen skal få tilbake et mindre komplisert forhold til sunn og god mat slik at vi slipper å leve så sunt at det er usunt.

Les mer om Matro
1 kr til hjertesaken-banner - bilde fra Andøya

Søk om støtte fra 1 kr til Hjertesaken

For hvert solgte Vita hjertego’ Proaktiv beger gir vi 1 kr til forskning eller annen aktivitet innen forebyggende hjertehelse. Nå er det mulig å søke – fristen er 28. oktober.

Søk her

Et utvalg av våre produkter

Våre merkevarer

Mills DA produserer og markedsfører ledende merkevarer som Mills, Vita hjertego', Delikat, Soft Flora og Melange. Vi har et sterkt fokus på å utvikle og skape vekst for merkene våre, og det viktigste virkemiddelet er et kraftfullt innovasjonsarbeid hvor forbruker står i sentrum.

MillsLogo Mills

Mills siden 1951

Vi i Mills er matentusiaster som hver eneste dag legger all vår lidenskap og kunnskap i å lage de aller beste Mills-produktene som er mulig å få til. Det har vi gjort i 60 år nå, og er stolte over at Mills har blitt favorittpålegget og fast innslag på bordet til stadig nye generasjoner.

melangeLogo Melange

Melange - Steke og bakeeksperten

Melange har vært det mest kjøpte merket i kategorien smør og margarin i flere generasjoner. Tar man steke- og bakeegenskaper, kvalitet, pris og smak med i vurderingen er det knapt mulig å tenke seg noe bedre steke- og bakefett enn Melange.

delikatLogo Delikat

Delikat - salater til pålegg og tilbehør

Delikat eventyret startet i Skomakergaten i Drammen for over 80 år siden, i 1931. De største variantene var den gang, som idag:
Rekesalat og Italiensk salat, og salatene ble sirlig pyntet med råvarer på toppen.

softSoft Flora Logo

Soft Flora - mild og god smak

Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. Den milde og gode smaken passer til alle pålegg og til hele familien. 

vitaLogo Vita Hjertego'

Vita hjertego' - bra for hjertet

Vita hjertego' er en serie produkter fra Mills som bidrar til et sunt og hjertevennlig kosthold. Ved å gjøre Vita hjertego' produktene til en del av det daglige kosthold vil man kunne oppnå en gunstig effekt på kolesterolnivået i blodet.

stryhnLogo Stryhns

Stryhn's - i norsk utgave

Nå lanseres Stryhn's leverposteier i Norge. Produktene som lanseres er basert på de danske tradisjonelle oppskriftene, og laget med norske kjøttråvarer av høy kvalitet. 

Mills tar allergi på alvor

Mills DA ønsker å gjøre det enkelt å finne riktig informasjon om innhold om allergener i våre produkter. Bruk våre forhåndsvalgte kategorier for å se hvilke av Mills sine produkter du kan spise.

Se flere allergener
poteter_ravare_1920x930_acf_cropped_1920x930_acf_cropped

Kvalitetspoteter fra Sande. Dyrket i næringsrik jord.

I over 30 år har ferske poteter fra gården til Ole Kind funnet veien til Delikats potetsalater. Kunnskap om dyrkingen er nedarvet gjennom generasjoner.

Mer om poteter