Fem lefseruller med to ingredienser

Lefseruller er enkle å lage og passer like godt som forrett som til juletapasen. Laks og kremost er en klassiker, men de kan fylles med nesten hva det måtte være. Her får du forslag til fem smakfulle varianter som kun krever to ingredienser i tillegg til lefsene.

1. Lefserull med medisterkaker og julepotetsalat

 

Du trenger:

  • 4 medisterkaker
  • 1 pk Delikat julepotetsalat
  • 4 lefser

 

Slik gjør du:

  1. Del medisterkakene i strimler.
  2. Legg på Delikat julepotetsalat og strimler av medisterkaker på lefsene.
  3. Rull lefsen sammen, stikk tannpirkere med cirka 3 centimeter mellomrom og del i biter.

 

2. Lefserull med sylte og julerødbetsalat

 

Du trenger:

  • 12 skiver sylte
  • 1 pk Delikat julerødbetsalat
  • 4 lefser

 

Slik gjør du:

  1. Legg på 3 skiver sylte på lefsen og fordel Delikat julerødbetsalat over sylteskivene.
  2. Rull lefsen sammen, stikk tannpirkere med cirka 3 centimeter mellomrom og del i biter.

 

3. Lefserull med spekeskinke og eggesalat

 

Du trenger:

 

  • 12 skiver spekeskinke
  • 1 pk Delikat eggesalat
  • 4 lefser

 

Slik gjør du:

  1. Legg på 3 skiver spekeskinke på lefsen og fordel Delikat eggesalat over spekeskinken.
  2. Rull lefsen sammen, stikk tannpirkere med cirka 3 centimeter mellomrom og del i biter.

 

4. Lefserull med kalkun og julewaldorfsalat

 

Du trenger:

  • 12 skiver kalkun
  • 1 pk Delikat julewaldorfsalat
  • 4 lefser

 

Slik gjør du:

  1. Legg på 3 skiver kalkun på lefsen og fordel Delikat julewaldorfsalat over kalkunskivene.
  2. Rull lefsen sammen, stikk tannpirkere med cirka 3 centimeter mellomrom og del i biter.

 

 

5. Lefserull med egg og julesildesalat

 

Du trenger:

  • 1 pk Delikat julesildesalat
  • 4 kokte egg
  • 4 lefser

 

Slik gjør du:

  1. Fordel Delikat julesildesalat over lefsene.
  2. Del eggene i skiver og legg over julesildesalaten.
  3. Rull lefsen sammen, stikk tannpirkere med cirka 3 centimeter mellomrom og del i biter.
Lefserull

Aktuelle produkter