Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

 

Til Mills Proff Partner søker vi en Produktsjef

I Mills Proff Partner (MPP) skal vi styrke vårt matfaglige team og vår synlighet i bransjen. Dette ønsker vi å gjøre ved å bidra med økt kunnskap og inspirasjon til våre kunder. Som produktsjef i MPP vil du spille en sentral rolle i vår bestrebelse på å sette kundene og deres behov i sentrum for vårt arbeid. Det er derfor viktig å ha god innsikt og forståelse for kundens hverdag og bidra til gode løsninger.

Vi ser etter deg som har fagbrev innen kokkefaget, god økonomisk forståelse og solid matfaglig kompetanse. Du har kanskje erfaring som kjøkkensjef eller driftsansvarlig, helst fra High end segmentet, men gjerne også fra alle kanaler i Horeca.

Søknadsfrist: 03.09.18

Les mer om stillingen her.

 

Til vår fabrikk i Fredrikstad søker vi en Automasjonsingeniør

For å kunne utvikle vår fabrikk i Fredrikstad, hvor digitaliserte og automatiserte prosesser blir en større og større del av hverdagen, ønsker vi å forsterke vår kompetanse innen automasjon/elektro og produksjons-IT. Vi søker en praktisk person som skal jobbe fysisk ute i produksjonen med problemløsning, prosjekter og forebyggende vedlikehold, og som samtidig har ingeniørtankegang/-kompetanse.

Søknadsfrist: 10.09.18

Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.