Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Til vår Konserninnkjøpsavdeling søker vi en Innkjøpskordinator

Grunnet permisjon søker vi en Innkjøpskoordinator med SAP kompetanse i et års vikariat. Konserninnkjøp består av 13 høyt kompetente medarbeidere med ansvar for innkjøp av varer og tjenester til 14 ulike lokasjoner i 4 land. Samlet årlig innkjøpsverdi er ca 2 mrd NOK.

Som innkjøpskoordinator vil du støtte og assistere innkjøperne i deres arbeid og ha ansvar for å registrere og oppdatere alle innkjøpsdata/masterdata i vårt ERP – system (SAP). Du vil også jobbe tett med innkjøpskoordinatorene i Mills’ søsterselskap; Foodmark i Sverige og Stryhns i Danmark. Stillingen rapporterer til Kategoriteamsjef Innkjøp og vil være plassert i Mills AS.

Søknadsfrist: 14.02.2019

Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.