Sett ny smak på julen

Pinnekjøtt og ribbe egner seg til langt mer enn bare den tradisjonelle julemiddagen. Det passer for eksempel utmerket i en enkel sandwichen med frisk sitrondressing, eller i en taco sammen med ananasdressing.

Finn oppskriftene her

God smak siden 1951

Ekte hverdagsglede for hele familien

Inspirerende hverdagspålegg

Smakshever & ingrediens til middag

Hånd som holder opp tube med Mills majones - med ny kork

Ny og forbedret kork på majonestuben

Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.

Hvordan funker det?
Mills Chilipostei terningkast seks

Terningkast seks til Mills Chilipostei

– Fint sting, veldig godt likt av de yngste i panelet. Sunn fettsammensetning, lite mettet fett, skriver VG i sin test 19. februar 2018.

Les mer om Mills Chilipostei

Produktkategorier

Reker med Mills Majones en sommerdag

Mills Majones

Mills majones traff butikkhyllene i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn. Ikke ble det et kortvarig kjærlighetsforhold heller; i løpet av de siste 60 årene har majonesen vår fått en posisjon det er ytterst få matvareprodusenter forunt å oppleve.

Mills kaviar og egg på brødskive. Foto.

Mills Kaviar

Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.

Leverpostei fra Mills. Foto.

Mills Leverpostei

Mills Ovnsbakte posteier er bakt i stekeovn på den gode gamle måten. Dette gjør at posteiene bevarer saftigheten og den gode smaken - og får en gyllen stekeskorpe!

Mills Peanut butter økologisk

Peanut Butter

Nye Økologiske Peanut Butter inneholder kun peanøtter og havsalt, og er helt uten tilsatt sukker eller tilsetningsstoffer.

Mills ekte remulade på tube og pakke på middagsbord. Foto.

Mills Remulade

I en hektisk hverdag kan en liten dæsj remulade gjøre middagen litt mer fristende og smakfull.

Mills Potetmos

Mills potetmos og -stappe

Mange ønsker seg et alternativ til den populære potetmosen – en real potetstappe som gir den gode hjemmelagde følelsen. Derfor har vi laget en potetstappe med grovere struktur, små potetbiter og mer potetsmak. Og best av alt - den er kun laget av norske råvarer.

Fløtegratinerte poteter

Mills Fløtegratinerte poteter

I Mills potetprodukter benyttes kun førsteklasses råvarer. Mills har lange tradisjoner som leverandør av potetprodukter til middagsbruk. Både innen potetmos og fløtegratinerte poteter er vi landets største leverandør med de mest populære produktene. Produktene har bred distribusjon og finnes i de aller fleste butikker rundt i Norge.

Lofoten