Historien om Mills Majones

Mills majones traff butikkhyllene i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn. Ikke ble det et kortvarig kjærlighetsforhold heller; i løpet av de siste 60 årene har majonesen vår fått en posisjon det er ytterst få matvareprodusenter forunt å oppleve.

Mer om majones

Produkter

Mills Majones kombinasjoner

Mills Majones + pålegg = sant

For oss som bor her i Norge er reker og Mills majones en klassiker om sommeren. Dette er smaken som minner oss om sol, svaberg og saltvann. Mills majones har nemlig sin helt unike smak: Litt syrlig, balansert og rund.

Glem ikke at majones også er kjempegodt på kjente og kjære brødskiver. Mange liker majones på salami, skinke eller på grønnsaker som tomat og agurk. Uansett hva som er din favoritt-kombinasjon, er Mills majones et utrolig godt valg!

Mills Majones - med deg i tykt og tynt

Helt siden 1951 har Mills majones vært nordmenns foretrukne majones, og selv om vi kan enes om at Mills majones er best på smak, er ikke folk alltid enige om hvilken størrelse majonesstripen skal ha. Derfor lanserer Mills en ny og unik kork på Mills majones som sørger for at alle kan få den stripestørrelsen de selv ønsker på skiven.

Noen ting tuller man bare ikke med. Majones, for eksempel.

Skikkelig Mills majones må lages med friske, norske egg.

Mer om egg