Mills remulade ble lansert så tidlig som i 1965. Mills majones og Mills kaviar var da blitt folkekjære produkter. Remulade finnes i flere varianter og typer, og brukes ulikt i forskjellige land. I Belgia spiser man ofte remulade til pommes frittes, mens på Island brukes remulade gjerne som topping på pølse sammen med ketchup, sennep og rå løk.

I Norge hører remulade og roastbiff sammen som.. remulade og roasbiff! Og det er noe vi alle er vokst opp med. Mills remulade passer også utmerket til panert eller stekt fisk. I en hektisk hverdag kan en liten dæsj remulade gjøre middagen litt mer smakfull.

Vil du prøve å lage din egen remulade? Se oppskrift lenger ned.

Hjemmelaget remulade

Dette er oppskrift på ekte remulade slik den ble servert på 50-tallet. En saus som passer like godt til kjøtt som til fisk. Spesielt god til stekt fisk og roastbiff.

4-6 porsjoner
1 pose Mills majones
1 ½ dl kremfløte, pisket
4 ss sylteagurk, finhakket
3 ss persille, finhakket
3 ss kapers
1 ss sitronsaft eller
2 ss agurklake

Slik gjør du:
Visp kremen stiv og bland den med majonesen sammen med de øvrige ingrediensene. La sausen stå litt før den smakes til og serveres.