Tre enkle tilbehør til fiskekaker

Fiskekaker er en populær middagsrett i mange hjem, men å finne på nytt tilbehør er ikke alltid like enkelt. Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer perfekt til fiskekaker. Alle oppskriftene kan lages på bare 20 minutter og er nok til fire personer.

Cornslaw med majones

Corn slaw

 

Du trenger:

  • 0.5 hodekål
  • 2 gulrøtter
  • 0.5 dl yoghurt naturell
  • 100 gram Mills majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ss dijonsennep
  • 160 gram hermetisk mais

 

Slik gjør du:

  1. Finhakk hodekål og gulrøtter.
  2. Bland sammen yoghurt, Mills majones, sitronsaft og sennep i en bolle.
  3. Tilsett hodekål, gulrøtter og mais, og vend det hele godt sammen.
Kremet råkost med dill

Kremet råkost med dill

 

Du trenger:

  • 0.5 hodekål
  • 2 gulrøtter
  • 100 gram Mills majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss finhakket dill

 

Slik gjør du:

  1. Finhakk hodekål og gulrøtter.
  2. Bland sammen Mills majones, sitronsaft og dill i en bolle.
  3. Ha i hodekål og gulrøtter, og vend det hele godt sammen.
Makaronisalat med paprika

Makaronisalat med paprika

 

Du trenger:

  • 2 dl ukokt makaroni
  • 1 rød paprika
  • 2 vårløk
  • 100 gram Mills majones
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper

 

Slik gjør du:

  1. Kok makaroni etter anvisning på pakken og la den avkjøle noe.
  2. Del paprikaen i små biter og strimle vårløken.
  3. Bland sammen makaroni, paprika og vårløk, og vend inn majonesen. Smak til med salt og pepper.

Relaterte oppskrifter: