Mills produktnyheter

 1. Flasser bilen din? Da må du lese dette!

  Mills majones og Mills kaviar har gledet norske forbrukere i over 60 år, og skapt mye matglede rundt bordet. Men i fjor sommer skjedde det noe leit. Mange av våre kunder opplevede at tubene begynte å flasse lakk, fordi vi hadde valgt ny leverandør som ikke holdt mål. Heldigvis endte det godt, og tubene ble etter hvert flassfrie igjen. Slik de skal være!
  Les mer
 2. #majovember2015

  Ta et bilde med majonesbart og tagg det med #majovember2015, så gir Mills 10 kroner uavkortet til kampen mot prostatakreft.
  Les mer
 3. Mills kaviar presenterer: Super Slow TV!

  Dette er verdens tregeste Slow TV. Se hvordan Mills kaviar blir laget – sekund for sekund.
  Les mer
 4. Avskalling på tuber - problemet er løst!

  Noen har opplevd avskalling på tubene fra Mills, og det beklager vi på det sterkeste. Nå er tubelakken byttet ut og siden 1. juli har alle nye tuber blitt produsert med ny og bedre lakk.
  Les mer
 5. Det er ikke så mye som skal til!

  Vi i Mills ønsker å slå et slag for alle de små handlingene som skaper hyggelige situasjoner, både for oss selv og de rundt oss. Det kan skape minneverdige øyeblikk.
  Les mer
 6. SOMMER ER EN SUPER TID FOR REKESMØRBRØD!

  Alle nordmenn kjenner til det klassiske rekesmørbrødet som består av loff, reker, sitron og selvfølgelig Mills majones. Noen har kanskje turt å pynte litt med et salatblad også. Men et rekesmørbrød kan være så mye mer! Vi har gravd litt i arkivene og har funnet frem fire rekesmørbrød som alle har sin egne lille vri. Vel bekomme!
  Les mer
 7. Nytt og bedre peanøttsmør

  I februar relanseres Norges mest solgte peanøttsmør. Mills Peanut Butter får en forbedret oppskrift med mer nøtter.
  Les mer
 8. Norges Kaviarprinsesse?

  Marthe (15) har av Mills fått tittelen Norges Kaviarprinsesse etter at hun startet Norges første og hittil eneste kaviarblogg. I denne bloggen skriver hun om sin store kjærlighet for favorittpålegget Mills Original kaviar, i håp om å få flere til å spise kaviar. Vi i Mills synes dette er veldig morsomt, og er selvfølgelig svært takknemlig for å ha en slik engasjert kaviarambassadør.
  Les mer
 9. Kraftig vekst for kaviar

  Den tradisjonsrike og velkjente norske kaviaren opplever kraftig vekst i kategorien på bakgrunn av innovasjoner og linjeutvidelse. Markedsleder Mills øker sin andel med store tuber og flere varianter.
  Les mer
 10. Mills majones + pålegg er fortsatt en utrolig god kombinasjon

  For oss som bor her i Norge er reker og Mills majones en klassiker om sommeren. Dette er smaken som minner oss om sol, svaberg og saltvann. Mills majones har nemlig sin helt unike smak: Litt syrlig, balansert og rund. Glem ikke at majones også er kjempegodt på kjente og kjære brødskiver. Legger du Mills majones på toppen, blir brødskiven enda saftigere og bedre. Kanskje har du din helt særegne kombinasjon av pålegg og majones? Mange liker majones på salami og noen også på tomat. Uansett hva som er din favoritt-kombinasjon, er Mills majones et utrolig godt valg!
  Les mer

Se våre oppskrifter

Bilde av BasilikumdippBasilikumdipp