Mills produktnyheter

 1. Nytt og bedre peanøttsmør

  I februar relanseres Norges mest solgte peanøttsmør. Mills Peanut Butter får en forbedret oppskrift med mer nøtter.
  Les mer
 2. Mills med nye juleposteier

  Mills DA har tidligere år kun produsert juleposteier på store beger. Nytt av året er juleposteier på mindre beger, med ekstra gode smaker. De nye produktene er Mills Ovnsbakt julepostei toppet med juleskinke og Mills Ovnsbakt julepostei med mer bacon.
  Les mer
 3. Norges Kaviarprinsesse?

  Marthe (15) har av Mills fått tittelen Norges Kaviarprinsesse etter at hun startet Norges første og hittil eneste kaviarblogg. I denne bloggen skriver hun om sin store kjærlighet for favorittpålegget Mills Original kaviar, i håp om å få flere til å spise kaviar. Vi i Mills synes dette er veldig morsomt, og er selvfølgelig svært takknemlig for å ha en slik engasjert kaviarambassadør.
  Les mer
 4. Kraftig vekst for kaviar

  Den tradisjonsrike og velkjente norske kaviaren opplever kraftig vekst i kategorien på bakgrunn av innovasjoner og linjeutvidelse. Markedsleder Mills øker sin andel med store tuber og flere varianter.
  Les mer
 5. Mills majones + pålegg er fortsatt en utrolig god kombinasjon

  For oss som bor her i Norge er reker og Mills majones en klassiker om sommeren. Dette er smaken som minner oss om sol, svaberg og saltvann. Mills majones har nemlig sin helt unike smak: Litt syrlig, balansert og rund. Glem ikke at majones også er kjempegodt på kjente og kjære brødskiver. Legger du Mills majones på toppen, blir brødskiven enda saftigere og bedre. Kanskje har du din helt særegne kombinasjon av pålegg og majones? Mange liker majones på salami og noen også på tomat. Uansett hva som er din favoritt-kombinasjon, er Mills majones et utrolig godt valg!
  Les mer
 6. Nye tubestørrelser på kaviar

  For å forbedre tilbudet til våre brukere har Mills fornyet kaviarporteføljen sin. Nå kommer alle tre variantene; mild røkt, original og ekstra røkt på samme tubestørrelse.
  Les mer
 7. Majones og Matagentene

  Det nye TV-programmet Matagentene på TV2 går matbransjen etter i sømmene og har denne gangen tatt en nærmere titt på majones og xantangummi.
  Les mer
 8. Nytt lokk - ny design!

  Nytt lokk – holder posteien fersk

  Mills leverposteier kommer nå i ny og forbedret emballasje - akkurat slik forbrukerne har fortalt oss at de vil ha det.
  Les mer
 9. Nyt sommerlåta og musikkvideoen "Nyt sommeren som før i tida!"

  Bandet Brygga har en sommerlåt om sommer, reker og Mills majones. Nyt musikkvideo og låta her.
  Les mer
 10. Mills på lag med Kristian Ruth

  Kristian Ruth (27), Norges seilerhåp fra Asker, stiller med Mills som hovedsponsor. Målet er å bringe gullet hjem fra sommer-OL i Rio 2016.
  Les mer

Se våre oppskrifter

Bilde av Egg- og purresalat Egg- og purresalat