Baconpølser med løksalat og srirachamajones

Enkelt
15 min.
Sett fart på pølsemiddagen med den lille smaksbomben. Pølsene er surret med bacon, fylt med krydret pølsetopping og toppet med en srirachamajones som virkelig pirrer smakssansene. Er du glad i mye god smak, vil du elske denne!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Varm opp en stekepanne på middels varme eller sett fyr på grillen.

Surr baconstripene rundt pølsene og fest de med en liten tannpirker på hver ende.

Stek eller grill pølsene til baconet er stekt og pølsene er gjennomvarme.

Varm pølsebrødene i stekepannen eller på grillen, ca. 30 sekunder på hver side.

Bland sammen Mills majones og srirachasaus i en liten skål.

Legg baconpølsa i pølsebrødet, fyll med pølsetopping og avslutt med noen striper srirachamajones på toppen.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Pizza med middelhavsalat

Pizza med bønner og oliven

Enkelt
30 min.
Fiskeburger med coleslaw

Fiskeburger med coleslaw

Enkelt
10 min.
søtpotet

Bakt søtpotet med bønner og oliven

Enkelt
30 min.