Bakt avokado med egg og krepsesalat

Enkelt
30 min.
Avokado spises oftest kald, men smaker også nydelig varm. Bare prøv denne enkle og oppskriften på bakt avokado med egg og spicy krepsesalat. Avokadoen passer perfekt til den krydrede smaken i krepsesalaten og egget sørger for at dette blir et fullverdig og smakfullt måltid som passer like godt til frokost som til kvelds.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Varm opp ovnen til 200 grader.

Del avokadoen i to og fjern steinen. Legg avokadoene i en ildfast form og bruk en bit bakepapir for å få avokadoen til å stå støtt.

Bruk en spiseskje og grav ut litt avokadokjøtt – nok til at du får plass til et egg.

Knekk egget opp i avokadoen. Tips: hvis du er usikker på om egget får plass kan du knekke det i en liten bolle først, og så ha i så mye du får plass til i avokadoen.

Sett avokadoene inn i ovnen og stek på midterste rille i 20 minutter. Eggehviten skal blir stiv og eggeplommene litt myke.

Server de bakte avokadoene med egg med en raus spiseskje krepsesalat, spirer og et dryss salt og pepper om du ønsker det.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Boks med krepsehalesalat

Delikat Kreps

Lignende oppskrifter

Sildetallerken under dansk frokost

Danskinspirert sildetallerken

Enkelt
10 min.
club sandwich

Superenkel club sandwich med kyllingsalat

Enkelt
15 min.
Fylte butterdeigskopper med skagensalat

Fylte butterdeigskopper med skagensalat

Enkelt
20 min.