Kremet karrisuppe med kylling, bulgur og blomkål

Enkelt
30 min.
Karrisuppe er en spicy suppe som krever få ingredienser og har kort tilberedningstid. Med kylling, bulgur og blomkål er dette en smaksbombe som trolig blir en gjenganger på middagsbordet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del kyllingbrystene i biter på ca 2×2 cm.

  2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange. Ha i kyllingbitene, karri og salt, og stek i cirka 8 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

  3. Tilsett kyllingbuljong, og la det småkoke i 10 minutter.

  4. Ha i matfløte og la suppen småkoke i 2 minutter før den serveres toppet med Delikat Bulgur og Blomkål.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Rask svinefilet med epletzatziki og middelhavssalat

Rask svinefilet med epletzatziki, bønner og oliven

Enkelt
15 min.
kalkunfilet med waldorfsalat

Pannestekt kalkunfilet med waldorfsalat

Enkelt
15 min.
Pizza med middelhavsalat

Pizza med bønner og oliven

Enkelt
30 min.