Kreolsk kyllingsandwich med curly onion fries

Enkelt
20 min.
Det er lite som slår en skikkelig god sandwich, uansett om det er til frokost, lunsj eller middag. Her får vår fyrrige kyllingsalat selskap av sprø og smakfulle løkringer som er superenkle å lage. Gjør deg klar for en smaksfest!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Skjær løken i svært tynne strimler, cirka 0,2 centimeter.

  2. Finn frem to skåler. Ha kefir i den ene og bland sammen hvetemel, salt og pepper i den andre.

  3. Legg løkskivene i kefiren og la den ligge der i 2-3 minutter.

  4. Varm opp en stekepanne med Mills soyaolje på sterk varme.

  5. Bruk en grillklype eller pølseklype og ta opp en klase med løkringer fra kefiren. Dypp løkskivene i melblandingen og ha de deretter opp i den varme oljen. Friter løkskivene i 1,5 – 2 minutter på hver side eller til de er gylne og sprø.

  6. La løkringene renne av seg på en tallerken med kjøkkenpapir.

  7. Fordel kreolsk kyllingsalat over en brødskive og legg på nystekte løkringer.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Kyllingsandwich med curry

Saftig kyllingsandwich med curry

Enkelt
10 min.
Sandwich av tunfisksalat

Sprø og saftig sandwich av tunfisksalat

Enkelt
20 min.
bagel

Bagel med avokado og varmrøkt laks

Enkelt
10 min.