Middelhavsgryte

Enkelt
30 min.
Smakfull vegetarisk middelhavsgryte med poteter, aubergine, bønner og oliven. Perfekt når du vil ha en enkel og god middag. Den ferdige bønnesalaten inneholder oljer og krydder som gir masse god smak.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og hvitløk. Fjern stilken på auberginen og del den i terninger på 2×2 centimeter. Skrell potetene og del dem i terninger på 2×2 centimeter.

  2. Varm opp en gryte på middels sterk varme med flytende Melange. Ha i løk og hvitløk og stek til løken er myk, men ikke brunet. Tilsett aubergineterningene og stek under omrøring i 2 minutter.

  3. Ha i potetterningene og grønnsaksbuljongen. Kok opp og la det småkoke i 20 minutter. Tilsett Delikat Grønnere middag – Bønner og oliven og la det småkoke i 5 minutter til.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

kalkunfilet med waldorfsalat

Pannestekt kalkunfilet med waldorfsalat

Enkelt
15 min.
Pizza med middelhavsalat

Pizza med bønner og oliven

Enkelt
30 min.
søtpotet

Bakt søtpotet med bønner og oliven

Enkelt
30 min.