Potetlapper med varmrøkt laks

Enkelt
15 min.
Har du poteter til overs fra middagen, kan du lage disse nydelige potetlappene. Potetlapper passer både til frokost, lunsj og kveldsmat, er superenkle å lage og smaker fantastisk med tunfisksalat eller andre påleggssalater.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og mos dem med en potetstappe eller en gaffel. Til en porsjon trenger du to store eller fire små poteter. Ha potetmosen over i en bolle.

  2. Tilsett egg, melk, hvetemel og salt, og rør rundt til du har en jevn røre.

  3. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange.

  4. Bruk gjerne en stor isskje for å fordele røren i stekepannen. 1 lapp = 1 stor isskje.

  5. Stek lappene gylne på begge sider, i cirka 1 til 1,5 minutt.

  6. Server lappene med Delikat Tunfisksalat eller din favoritt påleggssalat.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Fylte butterdeigskopper med skagensalat

Fylte butterdeigskopper med skagensalat

Enkelt
20 min.
Gresk omelett med middelhavssalat

Gresk omelett med bønner, oliven og fetaost

Enkelt
15 min.
Sildetallerken under dansk frokost

Danskinspirert sildetallerken

Enkelt
10 min.