Kylling med Lohmanders smaksrik remulade

Middels
40 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik lager du saftige kyllingbryst:
Du bør beregne ett kyllingbryst til hver person. Gi dem en god omgang med pepperkverna og surr så en eller to skiver bacon rundt hvert kyllingbryst. Bacon er ganske salt, så det trenger du ikke mer av. Stek på middels varme i flytende Melange i noen minutter på hver side, til baconet har en fin brunfarge. Etterstek i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter for å få møre kyllingbryst med fin stekeskorpe.

Del små poteter i to og legg i en langpanne sammen med grove skiver av gulrot og sjampinjong delt i to. Ha på litt flytende Melange, salt og pepper. Vend det godt sammen. Stek i stekeovn på 200 °C til de er møre og har fått en fin stekeskorpe. De siste tre minuttene strør du noen frosne erter i langpanna. Disse skal bare bli gjennomvarme, steker de for lenge blir de grå og triste. Server med en dæsj Lohmanders smaksrik remulade!

Tips!
Lohmanders smaksrik remulade gir en fantastisk smak til de fleste fiskeretter, og er en klassiker til fish and chips, fiskepinner og roastbeef.

Ingredienser

Lignende oppskrifter

Biff med Lohmanders Kremet bernaise

Biff med Lohmanders kremet bearnaise

Middels
20 min.
Hjemmelagde fiskekaker med Mills remulade

Hjemmelagde fiskekaker med remulade

Enkelt
20 min.
Lohmanders Aioli Chili

Bakt potet med Lohmanders hot bearnaise

Enkelt
60 min.