Kyllingvinger med Lohmanders chili aioli

Enkelt
20 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik lager du sterke kyllingvinger:
Både kyllingklubber og kyllingvinger kan du selvfølgelig kjøpe ferdigstekte, men det er enkelt å steke dem selv også. Gni vingene godt inn med salt, pepper, røkt paprikapulver og chili- eller chipottlepulver. Stek dem på 200 °C i stekeovn i 10-15 minutter, til de har fått en fin brunfarge.

Kutt opp en mango i terninger, finhakk en halv rødløk og en halv agurk. Press saften ut av en til to lime og ha over. Finhakk litt chili og bland alt godt sammen. Server med godt brød og Lohmanders chili aioli.

Tips!
Lohmanders chili aioli passer perfekt på tapasbordet, til ethvert kjøttstykke, eller bare med litt godt brød til.

Ingredienser

  • Kyllingvinger eller kyllingklubber
  • Salt og pepper
  • Røkt paprikapulver
  • Chili- eller chipottlepulver
  • Mango
  • Rødløk
  • Agurk
  • Lime
  • Chili
  • Lohmanders BBQ Aioli Chili

Produkter i oppskriften

Lohmanders Aioli Chili. Foto.

Lohmanders BBQ Aioli Chili

Lignende oppskrifter

Grillspyd til Lohmanders Aioli kremet

Grillspyd med Lohmanders kremet aioli

Enkelt
20 min.
Biff med Lohmanders Kremet bernaise

Biff med Lohmanders kremet bearnaise

Middels
20 min.
Saftig kyllingbryst

Kylling med Lohmanders smaksrik remulade

Middels
40 min.