Liv Kongsten har jobbet med mat hele livet. På CV’en har hun 200 episoder av Fjernsynskjøkkenet sammen med Ingrid E. Hovig. Så hvem er vel bedre til å vise deg hvordan du lager kjempegod lapskaus fra bunnen av? Her deler hun sin oppskrift på brun lapskaus.

Ingredienser

4 porsjon

500 gram storfekjøtt i terninger
200 gram salt kjøtt (flesk eller bacon) i terninger
7.5 dl vann
1 terning kjøttbuljong
1 stk stor løk, hakket
4 stk store poteter, i terninger
3 stk gulrøtter, i terninger
4 skiver kålrot i terninger
4 skiver knollselleri i terninger
0.5 stk purre, hakket

Salt

Pepper

Persille

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer