Huldakaker er flate og runde småkaker med mye kryddersmak, blant annet av kanel, nellik og kardemomme. Noen pynter disse kakene med en halv skåldet mandel oppå hver kake, slik som også gjøres med sirupssnipper og spekulasjer. Oppskriften gir ca. 50 kaker.

Kommentarer

  • Lise

    Hei. Man triller ut kuler, så deigen skal være ganske fast da?? Når kula er ferdig skal man trykke den flat??

    • Cecilie,

      Hei Lise! Ja, deigen er middels fast, og du trenger ikke å trykke kulen flat før steking. Lykke til! 🙂

  • Bjarne Molnes

    Går det fint og bruke kjøkken maskin ved blanding eller er hånd leting best.

    • Cecilie,

      Hei Bjarne! Pisk gjerne Melange og sukker i kjøkkenmaskin, men bland inn de andre ingrediensene raskt for hånd. Lykke til! 😊

  • Synni

    Hadde vært greit å vist størrelse på kuler og eller hvor mange dette skal bli 🙂

    • Cecilie

      Hei Synni! Oppskriften gir ca. 50 kuler, det står øverst i oppskriften, over ingredienslisten. Lykke til med bakingen! 🙂