Denne kylling- og mozzarellagratengen er enkel å lage og har deilig smak av tomat og oregano. Den kan også lages dagen i forveien. Da bare lager du den klar i den ildfaste formen dagen før servering, og drysser mozzarella over før du setter den i ovnen.

Kommentarer

  • Isak

    Skal man ha salt?

    • Cecilie,

      Hei Isak! Ja, og takk for at du har et våkent øye, og gjorde oss oppmerksom på dette. 1/2 ts salt har falt ut av oppskriften, og vi retter den så fort som mulig. Lykke til med gratengen! 🙂

  • Trude Lian

    Hvor er tegnet for å skrive ut oppskriften.

    • Anita

      @Trude Lien: Rett ovenfor «slik gjør du» 🙂

    • Anne Cathrine

      Hei trude! Håper du har funnet ut av det. Hvis ikke så er det som Anita har kommentert: Mørkegrønne symboler rett over fremgangsmåten. Klikk på det som ser ut som en liten printer (ikonet i midten). Lykke til!