Lammelåret blir ekstra smakfullt når det fylles med en fargerik og aromatisk krydderblanding inspirert av marokkanske smaker. Aprikosene karamelliseres under steking og tilfører en nydelig sødme. Ved å langtidssteke lammelåret på svak varme får du dessuten et ekstra saftig og mørt sluttresultat.

Ingredienser

6 porsjon

4 stk hvitløksfedd, delt i 6-8 båter
0.5 ts kanel
2 ts spisskummen
1 ts malt koriander
1 ts paprikapulver
1 stk sitron, saft og skall
40 gram tørkede aprikoser, grovhakket
10 stk mynteblader
400 gram hakkede tomater
100 gram hakkede mandler

Myntesaus

30 gram mynte
1 dl
0.5 stk sitron, saften

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Gudmund

    Skal det være vann ilangpannen?

    • Cecilie

      Hei Gudmund! Nå har du kanskje funnet ut av det allerde, men du trenger ikke ha vann i langpannen, da det kommer kraft ut av lammelåret. Håper det smakte! 🙂