Red velvet cookies minner ikke bare om nisseluer i rødt og hvitt, de er også fyldige smaksbomber som gir ekte julestemning til deg som er glad i sjokolade. Oppskriften gir cirka 16 cookies.

Ingredienser

1 porsjon

Red velvet cookies

250 gram Melange
150 gram sukker
1 stk egg
Rød konditorfarge
1 ts vaniljesukker
350 gram siktet hvetemel
3 ss kakao

Hvit sjokoladetopping

2 dl sukker
0.5 dl vann
3 stk eggeplommer
200 gram hvit kokesjokolade
20 gram Delfia
100 gram Melange

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Trine

    Det ble aalt for mye krem igjen, tips til hva jeg kan bruke den mottas med stor takk! 😊

    • Anne Cathrine

      Den ekstra sjokoladekremen kan du fint bruke som fyll i kaker, vannbakkels eller boller 😊Lykke til med bakingen!

    • Ida Seim Rekstad

      Den kan du bruke til boller eller kaker!!

  • Mona Johannessen

    Er det feil forhold i sukkerlaken??

    • Anne Cathrine

      Det skal være mye mer sukker enn vann, så det stemmer det som står i oppskriften 😊

      • Mona Johannessen

        Takk. Men etter oppkok så krystalliserte det seg da sukkeret trakk vannet til seg. Så det ble bare en klump med sukker.

        • Marianne

          Det samme skjedde her.. Hvordan beholdes den seige massen?

          • Anne Cathrine

            Det kan se ut som det er litt feil i oppskriften på den hvite sjokoladekremen. VI jobber med å få det endre på denne siden.
            Den ferdige sukkerlaken bør ikke avkjøles for mye, da den kan stivne helt og da må man begynne på nytt. Beklager ulempen feilen i har medført. Håper du vil prøve på nytt en annen gang😊

        • Anne Cathrine

          Det kan se ut som det er litt feil i oppskriften på den hvite sjokoladekremen. VI jobber med å få det endre på denne siden.
          Det man bør gjøre er å ha sukker og vann i gryten, sett på varme og rør om til alt sukkeret har løst seg opp. Deretter er det viktig at man ikke rører i sukkerlaken, da kan det lett krystallisere seg. Den ferdige sukkerlaken skal heller ikke avkjøles for mye, da den kan stivne helt og da må man begynne på nytt.
          Beklager ulempen feilen i oppskriften har medført. Håper du vil prøve på nytt en annen gang😊

          • Ny bakeentusiast

            Er oppskriften fikset nå?

          • cecilie

            Ja, nå er oppskriften oppdatert med tips til hvordan man lykkes med sukkerlaken og unngår at den krystalliseres. Håper du lar deg friste til å prøve oppskriften. Lykke til og God bakelyst 😊