Denne vegetarlasagnen er laget med en fyldig ostesaus, en enkel og smakfull tomatsaus, og fylt med forskjellige grønnsaker. Har du kjøleskapet fullt av middagsrester eller grønnsaker du ikke helt vet hva du skal gjøre med, så er dette en ypperlig anledning til å få brukt de opp! Når lasagnen er ferdigstekt, kan du gjerne fryse den, for eksempel i porsjoner, og ta den opp til tining etter behov.

Ingredienser

4 porsjon

Ostesaus

4 ss siktet hvetemel
7 dl melk
5 dl revet ost
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Tomatsaus

1 stk gul løk
4 fedd hvitløk
800 gram hakkede tomater
1 ts basilikum, tørket
1 ts timian, tørket
1 ts oregano, tørket
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Annet

1 pk lasagneplater
1 kg rester av grønnsaker, som f.eks. poteter, søtpoteter, gulrøtter, squash, tomater, purre, løk og brokkoli
2 dl revet ost

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer