Chiapudding med peanøttsmør og bringebær

Enkelt
75 min.
Denne chiapuddingen passer like godt til frokost og kvelds, som til dessert. Den består av flere lag med to typer chiapudding. En med fyldig peanøttsmør og en med friske bringebær. Forbereder du chiapuddingen kvelden i forveien, kan du også nyte en god frokost med en gang du står opp.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Peanøttfyll:

  1. Bland sammen chiafrø, melk, Mills Peanut Butter og honning i en bolle og rør om til alt er godt blandet sammen.

Bringebærfyll:

  1. Ha bringebærene og melken i en foodprosessor eller blender, og kjør til mos. Bland inn chiafrøene og rør det godt sammen.

Pynt:

  1. Del nektarinen i små biter på cirka 1×1 cm.

  2. Legg peanøttfyll, bringebærfyll og nektariner lagvis i porsjonsglass. Dekk til glasset med folie eller plast og la det stå minst 1 time i kjøleskapet, og gjerne over natten.

  3. Pynt med friske bringebær før servering.

  4. Tips! Ønsker du en litt mer flytende chiapudding, kan du halvere mengden chiafrø i oppskriften.

Antall porsjoner:

  • PEANØTTFYLL:
  • 2 dl chiafrø
  • 4.5 dl melk
  • 4 ss Mills Peanut Butter
  • 3 ts honning
  • BRINGEBÆRFYLL:
  • 400 gram frosne eller ferske bringebær
  • 4.5 dl melk
  • 2 dl chiafrø
  • PYNT:
  • 1 stk nektarin
  • 20 gram bringebær

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter

Mills Peanut Butter

Lignende oppskrifter

Kjøleskapsgrøt med banan og peanøttsmør. Foto.

Kjøleskapsgrøt med banan og peanøttsmør

Enkelt
10 min.
Energikuler med peanøttsmør. Foto.

Energikuler med peanøttsmør

Enkelt
15 min.
Arme riddere med peanøttsmør og syltetøy

Arme riddere med peanøttsmør og syltetøy

Enkelt
20 min.