Eggesalat med kaviar

Enkelt
15 min.
I denne påleggsalaten har vi slått sammen to klassikere som ofte finner veien til samme brødskive, nemlig egg og kaviar. Dette er en frisk eggesalat, som blir ekstra god med den salte og røykte smaken fra kaviaren.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok eggene i rundt 8-10 minutter, til de er hardkokte. Se enkel guide til hvordan du koker egg her.

  2. Grovhakk eggene, finhakk gressløken og ha det i en bolle.

  3. Bland sammen Mills Majones, creme fraiche og Mills Kaviar i en bolle. Tilsett egg og gressløk, og rør forsiktig rundt.

  4. Server eggesalat med kaviar på en skive av ditt favorittbrød.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Bilde av deviled eggs

Deviled eggs med eggekrem, kaviar og dill

Enkelt
25 min.
Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Enkelt
240 min.
Hjemmelaget eggesalat og brød. Foto.

Hjemmelaget eggesalat

Enkelt
20 min.