Fiskepinner i wrap med sweet chili-dressing
Enkel
25 min
Gjør en ny vri på fiskepinner til middag i dag! Sprøstekte fiskepinner i tortillalefser med mango, avokado og en enkel sweet chili-dressing er en kjapp og god hverdagsmiddag med mye smak, som raskt kan bli en ny familiefavoritt.
Ingredienser
4 porsjon
1 pk frosne fiskepinner
1 stk agurk
2 stk avokado
1 stk mango
8 stk tortillalefser
Sweet chili-dressing
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Stek de frosne fiskepinnene etter anvisning på pakken.
2
Skjær agurk i tynne skiver på langs, gjerne med en ostehøvel.
3
Skrell og del avokado i to, fjern steinen, løft ut avokadokjøttet med en skje og del i skiver.
4
Skjær mangokjøttet løst fra steinen ved å føre kniven så tett inntil steinen som mulig. Skjær av skallet og del i biter.
5
Rør sammen Mills majones, lettrømme og søt chilisaus.
6
Server fiskepinnene i tortillalefser med agurk, avokado og mango. Topp med dressing.
Kommentarer