Hjemmelaget coleslaw med snertne reker

Enkelt
15 min.
Hjemmelaget coleslaw er nydelig sommermat som passer like godt på skiva til frokost som til grillmat. Med reker på toppen løftes den til nye høyder.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål, og kutt eplet og gulroten i 2-4 cm stenger. Eplet og gulroten kan også rives på rivjern om du ønsker det.

  2. Hakk vårløk og ruccola.

  3. Bland sammen Mills majones, lettrømme og HP-saus.

  4. Tips! Du kan gjerne erstatte HP-sausen med dijon-sennep.

  5. Vend grønnsakene inn i coleslaw-sausen, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  6. Server coleslaw til reker, grillmat, eller til lunsjbordet. Den kan spises med en gang, men hvis ikke gjestene står på døra, lar du coleslawen stå kaldt i noen timer før den serveres sånn at alle smakene får blandet seg skikkelig.

  7.  

    Tips! Coleslaw er også perfekt hyttemat eller fin måte å bruke grønnsakene som er igjen i kjøleskapet. Så lenge du har kål og ingrediensene til basen, kan du tilsette nesten hva det skal være av grønnsaker. Enten det er paprika, stangselleri, erter eller løk. Litt sylteagurk passer også veldig godt i coleslawen.

     

Antall porsjoner:

  • 0,5 stk nykål
  • 1 stk grønt eple
  • 1 stk gulrot
  • 1 neve ruccola
  • 1 stk vårløk
  • 3 ss Mills Ekte Majones
  • 3 ss lettrømme
  • 1 ts HP-saus
  • 50 gram håndpillede reker

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Krabbesmørbrød

Enkelt
5 min.
purremajones

Purremajones

Enkelt
10 min.
Mills_Frisk_potetsalat

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.