Grillet mais med majones, parmesan og chili

Enkelt
20 min.
Lite slår grillet mais, enten det er fersk mais eller sous vide. Her har vi gått for den meksikanske varianten elotes som er penslet med majones og dyppet i en herlig blanding av parmesan og krydder. Perfekt som tilbehør til sommerens grillmat!

Slik gjør du

Pensle maiskolbene med Mills Soyaolje. Varm grillen eller grillpannen til høy varme. Grill maiskolbene på alle sider, slik at de får en fin, jevn farge. Dette tar rundt 10 minutter.

Bland sammen parmesan, chilipulver og cayennepulver.

Legg de ferdiggrillede kolbene på en tallerken og pensle med 1-2 ss majones. Til slutt ruller du maiskolbene i parmesanblandingen.

Server gjerne med noen limebåter ved siden av.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Rekesmørbrød

Enkelt
5 min.

Krabbesmørbrød

Enkelt
5 min.
hjemmelaget coleslaw med reker

Hjemmelaget coleslaw med snertne reker

Enkelt
15 min.