Hjemmelaget eggesalat

Enkelt
20 min.
Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte.

Grovhakk eggene, finhakk vårløken og ha det i en bolle.

Bland sammen Mills majones, sennep, sukker og sitronsaft i en bolle. Tilsett egg og vårløk, og rør forsiktig rundt.

 

Tips! Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg:

Slik får du perfekt kokte egg – hver gang

 

PS. Dårlig tid, eller har bare lyst til å gjøre det litt enkelt? Prøv gjerne Delikat sin ferdige eggesalat!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Egg_og_purresalat

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.
Rekesalat på loff. Foto.

Rekesalat

Enkelt
10 min.
Peanøttsmør med banan og jordbær

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.