Hjemmelaget waldorfsalat

Enkelt
20 min.
En waldorfsalat er en klassisk tilbehørssalat med friske smaker av frukt, stangselleri og valnøtter. Den er enkel å lage og gjør seg godt sammen med kjøtt som kalkun, svin og ribbe. Er du allergisk mot valnøtter, kan disse fint sløyfes.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del opp epler, ananas og valnøtter i små biter på 0.5 x 0.5 centimeter. Spar saften fra ananasen til senere.

  2. Del stangselleri i tynne skiver og del druene i to.

  3. Ha kremfløte i en bolle og pisk til luftig krem.

  4. Vend inn Mills Majones sammen med kremen og tilsett bitene med epler, stangselleri, ananas og valnøtter.

  5. Press ut saften fra sitronen og smak til sammen med ananassaft.

  6. Topp waldorfsalaten med valnøtter og blå druer.

Antall porsjoner:

  • 3 stk grønne epler
  • 220 gram hermetisk ananas i biter
  • 4 stilker stangselleri
  • 200 gram blå druer + ekstra til pynt
  • 100 gram valnøtter + ekstra til pynt
  • 3 dl kremfløte
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 0.5 stk sitron
  • 2 ss ananassaft

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

purremajones

Purremajones

Enkelt
10 min.
Hjemmelaget rødbetsalat

Frisk og fyldig rødbetsalat

Enkelt
10 min.
potetsalat

Klassisk potetsalat med fennikel

Enkelt
30 min.