Krabbekaker med chili- og limedressing

Enkelt
30 min.
Det er på høsten krabbene er på sitt beste og mest delikate, og da passer det ypperlig å lage saftige krabbekaker. Disse smakfulle krabbekakene er enkle og raske å lage, og smaker nydelig med en frisk og spicy chili- og limedressing til.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Dressing:

  1. Bland sammen Mills Majones, saften av en lime og chilipulver.

  2. Finhakk hvitløken og rør den godt inn i dressingen.

Krabbekaker:

  1. Finhakk vårløk og løk.

  2. Pisk egget lett i en bolle og bland inn vårløk, løk og griljermel.

  3. Rens krabbeskjellet og ha krabbekjøttet over i bollen.

  4. Bland det hele godt sammen og smak til med salt og pepper.

  5. Form krabbekakene til små boller på cirka 4 cm.

  6. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange, og stek krabbekakene i 5 minutter på hver side til de er gylne.

  7. Server krabbekakene med dressingen, og gjerne med en frisk salat og godt brød til. Prøv for eksempel oppskriften på dette friske sitronbrødet eller disse amerikanske mayonnaise biscuitsene.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Hjemmelaget krabbesalat på brødskiver. Foto.

Frisk og fyldig krabbesalat med eple og vårløk

Enkelt
15 min.
Sitronbrød

Sitronbrød

Enkelt
50 min.
Hummer med tre forskjellige majonesdressinger. Foto.

Kokt hummer med 3 smakfulle dressinger

Middels
30 min.