Kremet rosenkålsalat med bacon

Enkelt
15 min.
Denne kremede rosenkålsalaten med bacon og chili er et spennende tilbehør til ribbe, så vel som kalkun og lutefisk. Salaten er enkel å lage, knasende god og full av smak.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med vann på høy varme og ha i rosenkålen når vannet fosskoker. La den koke i 5 minutter. Sil av vannet.

  2. Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme og fres baconet til det er sprøtt, cirka 5 minutter.

  3. Del opp chili i tynne skiver.

  4. Ha rosenkålen og chilien over i stekepannen og fres i 3 minutter sammen med baconet.

  5. Ha alt over i en bolle og avkjøl.

  6. Tilsett Mills Majones og pepper, rør alt godt sammen og server.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Kremet rødkålsalat med klementiner og valnøtter. Foto.

Kremet rødkålsalat med klementiner og valnøtter

Enkelt
20 min.
Syrlig eplesalat med sylteagurk.

Syrlig eplesalat med sylteagurk

Enkelt
20 min.
Brokkolisalat med eple og bacon. Foto.

Brokkolisalat med eple og bacon

Enkelt
20 min.