Lun leverpostei med sopp og sprøstekt spekeskinke

Enkelt
20 min.
Har du forsøkt å varme leverposteien lett i ovnen før du har den på brødskiva? Smakene kommer ekstra godt frem, og sammen med deilig topping har du et mettende og godt måltid på rekordtid. Lun leverpostei med sopp og sprøstekt spekeskinke er så godt at vi gjerne skulle spist det til lunsj hver dag.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm leverposteien midt i ovnen på 150 grader i 10 minutter.

  2. I mellomtiden steker du skivene av spekeskinke til de er sprø i en varm teflonpanne. La de ferdigstekte spekeskinkebitene renne av seg på et kjøkkenpapir.

  3. Del soppen i biter og stek den i en varm panne med flytende Melange med smør. Ved inn hakket rosmarin og krydre med salt og pepper til slutt.

  4. Server den lune leverposteien på skiver av ristet rugbrød, toppet med sopp, sprøstekt spekeskinke og hakkede hasselnøtter.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Lun leverpostei med bacon og urter

Lun leverpostei med bacon og urter

Enkelt
15 min.
julepostei

Julepostei på rugbrød med rødløkrelish

Enkelt
40 min.
Landbrød med leverpostei og stekte epler. Foto.

Landbrød med leverpostei og stekte epler

Enkelt
15 min.