Mozzarellasticks med jalapeño-dipp

Enkelt
40 min.
Venter du gjester eller bare har lyst på noe skikkelig god snacks, er det lite som slår hjemmelagde mozzarellasticks. I denne oppskriften har vi laget en enklere versjon av den fyldige snacksen ved å bruke mozzarellakuler. Her får du en fyldig kjerne med smeltet ost, dekket av et knasende sprøtt skall, som serveres sammen med en kremet og spicy jalapeño-dipp.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Jalapeño-dipp:

  1. Finhakk vårløk og jalapeño.

  2. Ha Mills Majones, lettrømme, sitronsaft, salt, pepper, finhakket vårløk og jalapeño i en bolle.

  3. Rør det hele godt sammen og la det stå i kjøleskapet frem til servering.

Mozzarellasticks:

  1. Tørk av mozzarellakulene med et tørkepapir til du har fått bort det meste av den overflødige væsken.

  2. Ha griljermel, salt og pepper i en dyp bolle.

  3. Knekk eggene i en annen dyp bolle, og visp dem godt sammen.

  4. Dypp mozzarellakulene først i eggeblandingen og deretter i griljermelblandingen. Legg de panerte kulene på et fat.

  5. Varm opp en stekepanne på høy varme med Mills Soyaolje. Sjekk om oljen er varm nok ved å dyppe en tresleiv ned i oljen. Oljen er varm nok når det bruser rundt sleiven.

  6. Ha mozzarellasticksene over i den varme oljen og friter i 2-3 minutter. Snu litt rundt på dem underveis slik at de blir jevnt fritert og gylne på alle sider.

  7. Legg mozzarellasticksene over på tallerkenen med tørkepapir for å renne av seg i et par minutter før servering.

  8. Server mozzarellasticksene med jalapeño-dipp og bruk gjerne tannpirkere til å servere med.

  9. Tips! Finner du ikke små mozzarellakuler, kan du kjøpe en stor mozzarellaost og dele den i biter på 1.5 x 1.5 centimeter.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Popcornkylling med chilimajones

Enkelt
35 min.
Avokado fries med chilimajones. Foto.

Avokadofries med chilimajones

Enkelt
25 min.
Søtpotetfries

Søtpotetfries med chipotlemajones

Enkelt
30 min.