Potetsalat med sennepssaus

Enkelt
45 min.
Lyst til å gi potetsalaten en ny vri? Dette er en kremet og smakfull variant av en klassiker som kan serveres året rundt. Potetsalat med sennepssaus smaker nydelig til både gravlaks, juleskinke og ribbe, og kan fint lages dagen i forveien om du venter gjester til julelunsj.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt under rennende vann.

  2. Finhakk sylteagurk, gressløk, rødløk og vårløk.

  3. Kok opp vann i en kjele på høy varme og ha i potetene når vannet fosskoker. Kok potetene til de er møre, men pass på at du ikke koker de for lenge. De kan gjerne være litt faste når du heller av vannet, så holder de når du deler dem.

  4. Avkjøl potetene før du deler dem i middels store biter på cirka 2 x 2 centimeter.

  5. Bland sammen lettrømme, Mills Majones og dijonsennep i en bolle, og rør godt sammen.

  6. Tilsett finhakket sylteagurk, gressløk, rødløk og vårløk, og smak til med salt og pepper.

  7. Vend til slutt inn potetene.

Antall porsjoner:

  • 600 gram poteter
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 0.5 dl gressløk, finhakket
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 stk vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 3 ss dijonsennep
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

purremajones

Purremajones

Enkelt
10 min.
Hjemmelaget rødbetsalat

Frisk og fyldig rødbetsalat

Enkelt
10 min.
potetsalat

Klassisk potetsalat med fennikel

Enkelt
30 min.