Klassisk potetsalat med fennikel
Enkel
30 min
Klassisk potetsalat går aldri av moten og er like populær til julemat som sommerens grillretter. Fennikel gir potetsalaten det lille ekstra.
Ingredienser
4 porsjon
8 stk poteter
0.5 stk fennikel
0.5 stk rødløk
0.5 stk purre
3 ss hakket sylteagurk
2 ss finhakket bladpersille
2 dl Mills Ekte Majones
2 dl lettrømme
1 ts dijonsennep
1 ss eplesidereddik
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Del potetene i biter og kok møre i lettsaltet vann.
2
Hell av vannet og avkjøl potetbitene.
3
Finstrimle fennikel, finhakk rødløk, og del purre i tynne skiver.
4
Vend alt sammen med hakket sylteagurk og bladpersille.
5
Rør sammen Mills majones, rømme, sennep, eplesidereddik, salt og pepper, og vend inn med poteter og grønnsaker.
6
Tips!
Bruker du poteter med tykt skall, så er det lurt å skrelle dem før koking.
Kommentarer