Rekesalat

Enkelt
10 min.
Blir du sittende igjen med litt restereker etter en skalldyrfest er hjemmelaget rekesalat løsningen! Det er enkelt, godt, og holder seg fint i kjøleskapet i noen dager.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Ta utgangspunkt i hvor mye reker du har igjen, det forteller deg hvor mye av de andre ingrediensene du trenger. Det skal være én del reker, én del majones og én del egg.

Ha rekene i en bolle.

Kok og skrell egg, og del det to ganger i eggedeleren. Først deler du det på langs, så snur du det 90 grader og deler det på tvers. Da får du perfekte biter til rekesalaten.

Avslutt med lik mengde majones som egg og reker, og rør sammen. Smak til med salt og pepper, og skvis gjerne litt sitron over som du blander i.

Oppbevares i kjøleskapet i en tett boks, eller i bollen du laget den i som du dekker med plastfolie.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Egg_og_purresalat

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.
burrito til frokost

Frokost-burrito av egg med bacon

Enkelt
20 min.
Peanøttsmør med banan og jordbær

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.