Risboller med peanøttsmør

Enkelt
30 min.
For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt Delfia og sjokolade sammen i en liten kjele på svak varme. Sett kjelen til side, og avkjøl sjokoladeblandingen.

  2. Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til du har en tykk og fin eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen og Mills Peanut Butter.

  3. Vend inn puffet ris.

  4. Fordel blandingen i muffinsformer og fyll formene til toppen.

  5. Avkjøl risbollene og oppbevar i kjøleskap til servering.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Delfia

Mills Peanut Butter

Mills Peanut Butter

Lignende oppskrifter

Pepperkaker med peanøttsmør. Foto.

Pepperkaker med peanøttsmør

Enkelt
60 min.
Energikuler med peanøttsmør. Foto.

Energikuler med peanøttsmør

Enkelt
15 min.
Peanøttkaramellsaus

Peanøttkaramellsaus

Enkelt
10 min.