For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.

Kommentarer

  • Tanja

    Stivner disse med smør istedenfor Delfiafett ?

    • Anne Cathrine

      Hei Tanja! Beklager sent svar 😅
      Risbollene vil nok ikke herde/stivne på samme måte uten Delfia og vi synes selvsagt resultatet blir best med å følge oppskriften med de råvarene som er beskrevet.
      Men vi vet at noen foretrekker uten og det finnes flere ulike oppskrifter du kan søke opp. Lykke til 😊

  • Magnhild Haugsbakk

    Kan disse risbollene fryses?

    • Anne Cathrine

      Beklager sent svar, Magnhild 😅
      Du kan fryse risbollene hvis du vil, men de har også veldig god holdbarhet i kjøleskapet. Minst 2-3 uker.
      God bakelyst 😊