Sandwich med pinnekjøtt, avokado og sitrondressing

Enkelt
20 min.
Pinnekjøtt egner seg til langt mer enn bare den tradisjonelle julemiddagen og passer utmerket i denne enkle og gode sandwichen. Den milde og kremede avokadoen og den friske sitrondressingen er perfekt tilbehør til det salte kjøttet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Sitrondressing:

  1. Rør sammen majones, rømme og sennep i en skål.

  2. Tilsett revet sitronskall og finhakket gressløk.

  3. Smak til med sitronsaft og salt og pepper.

Sandwich:

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.

  2. Ha pinnekjøttrestene i en ildfast form. Dekk til med lokk eller aluminiumsfolie og varm opp på midterste rille i ovnen i cirka 10 minutter.

  3. Del rødløken og avokadoen i skiver.

  4. Ha Flytende Melange i en stekepanne på middels varme. Brun brødskivene raskt på hver side til de er gyllenbrune, cirka 1 minutt.

  5. Bre et lag med sitrondressing på den ene siden av alle skivene.

  6. Legg på ruccula, rødløk, avokadoskiver og lunt pinnekjøtt på halvparten av skivene. Ringle over ekstra sitronmajones og topp med et toastbrød med den smurte siden ned. Del sandwichen i triangler.

Antall porsjoner:

  • SITRONDRESSING:
  • 0.5 dl Mills Ekte Majones
  • 2 ss lettrømme
  • 1 ts dijonsennep
  • 0.25 stk sitron, revet skall
  • 1 ss finhakket gressløk
  • 0.5 ts sitronsaft
  • 0.25 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • SANDWICH:
  • 200 gram pinnekjøttrester, dampet og renset
  • 2 ss Flytende Melange
  • 8 skiver brød
  • 50 gram rucculasalat
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk avokado

Lignende oppskrifter

Ribbetaco

Ribbetaco med lettsyltet rødløk og ananasdressing

Enkelt
40 min.