Sitronbrød

Enkelt
50 min.
Den friske smaken av sitron gjør dette brødet til det perfekte tilbehøret til sommerens rekemiddager. Brødet krever ingen heving og er derfor raskt og enkelt å lage, mens majonesen sørger for at det blir ekstra saftig.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  2. Riv skallet av sitronen med et fint rivjern og ha det over i en bolle. Press ut sitronsaften med en sitronpresse og sett til side.

  3. Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt, og ha det over i bollen sammen med sitronskallet. Bland inn majones, kefir og sitronsaft, og rør rundt med en tresleiv til ingrediensene kommer sammen til en brøddeig.

  4. Pensle en brødform med Flytende Melange.

  5. Ha deigen over i brødformen og stek sitronbrødet på midterste rille i stekeovnen i 35 minutter.

  6. La brødet hvile i 10 minutter på en rist før servering.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Amerikanske mayonnaise biscuits. Foto.

Amerikanske mayonnaise biscuits

Enkelt
35 min.
Rekesmørbrød med mango, avokado og limemajones. Foto.

Reker med avokado, mango og limemajones

Enkelt
20 min.
Sjokoladekake med majones. Foto.

Saftig sjokoladekake med majones

Enkelt
60 min.