Skinkegrateng
Enkel
45 min
I denne skinkegratengen får du en komplett og smakfull middag, med kremet fullkornsmakaroni, grønnsaker og nydelig sprø ost på toppen. Skinkegrateng er en hverdagsvinner hos både store og små!
Ingredienser
4 porsjon
250 gram fullkornsmakaroni
1 stk paprika
1 stk brokkoli (liten)
1 pose Mills Ekte Majones
1 ts løkpulver
0.5 ts hvitløkspulver
1 ts oregano
1 ts salt
0.5 ts pepper
200 gram strimlet skinke
250 gram revet ost
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Varm opp ovnen til 200 grader.
2
Kok makaroni etter anvisning på pakken.
3
Kutt paprikaen i små biter og del brokkolien i små buketter.
4
Ha 1 pose (165 gram) majones, løkpulver, hvitløkspulver, oregano, salt og pepper i en bolle, og bland det godt sammen.
5
Vend inn kokt makaroni, paprika, brokkoli og strimlet skinke.
6
Ha blandingen over i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i 30 minutter.
Kommentarer