Denne eplesalaten er både søt, frisk og syrlig på en og samme gang, og er utmerket tilbehør til røkt juleskinke. Spis den som til middagen, på brødskiva eller server den som en del av koldtbordet.

Ingredienser

4 porsjon

0.5 stk løk
4 stk epler
10 skiver sylteagurk
1 dl rømme
3 ss sylteagurklake
2 ss frisk persille
2 ss frisk gressløk

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Ibs

    Lette etter noe å gjøre med grønne epler og fant denne. Brukte yoghurt i stedet for rømme og la til fetabiter. Det ble meget friskt! Takk!

    • Cecilie,

      Gøy å høre at oppskriften falt i smak, Ibs! Og takk for tips om yoghurt og fetaost, høres nydelig ut! God sommer videre til deg! 😊

  • Margith.

    Denne salaten serverer jeg på ristet brød og to skiver røkelaks.

    • Anne Cathrine

      Hei Margith! Det høres veldig godt ut! 😊 God helg!

  • Gerd Synnøve Dehli.

    Dette må prøves.

    • Anne Cathrine

      Håper det smaker! 🙂