Tacosalat

Enkelt
30 min.
En stor bolle med tacosalat gjør det enda enklere å servere taco til mange og er en ypperlig måte å variere fredagstacoen på. Sammen med en kremet salsadressing er dette en frisk og god salat der restene egner seg svært godt i matpakken.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Salsadressing:

  1. Ha Mills Majones, salsa, spisskummen, salt og pepper i en bolle og rør godt sammen.

  2. Riv skallet av limen med et fint rivjern og press ut saften. Bland limeskall og -saft inn i salsadressingen.

  3. Rør godt, eller bruk en stavmikser eller blender, og bland til du har en jevn og fin dressing.

Tacosalat:

  1. Varm opp en stekepanne med Mills soyaolje på middels varme og stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt, cirka 5 minutter. La kjøttdeigen avkjøle mens du forbereder resten av salaten.

  2. Del mango, avokado og rødløk i tynne skiver, og cherrytomatene i fire deler.

  3. Sil av vannet på maisen.

  4. Ha salatblandingen i en bolle og bland inn kjøttdeig, mango, avokado, rødløk, cherrytomater og mais.

  5. Topp tacosalaten med salsadressing og litt finhakket koriander.

  6. Server tacosalaten gjerne sammen med litt nachochips.

Antall porsjoner:

  • SALSADRESSING:
  • 100 gram Mills Ekte Majones
  • 200 gram salsa
  • 1 ts spisskummen
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 stk lime
  • TACOSALAT:
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 400 gram kjøttdeig
  • 1 stk mango
  • 1 stk avokado
  • 1 stk rødløk
  • 200 gram cherrytomater
  • 150 gram mais
  • 150 gram salatblanding
  • 20 gram frisk koriander

Lignende oppskrifter

Nachos med meksikansk maisdipp

Nachochips med meksikansk maisdipp

Enkelt
30 min.
Storfeburger med worcesterdressing

Hamburger med worcesterdressing

Enkelt
30 min.
Vegetarburger med rødbetdressing

Vegetarburger med rødbetdressing

Enkelt
30 min.