Thaigryte med kylling og peanøtter
Denne enkle thaigryten er laget med spicy rød karri, fyldig peanøttsmør og kokosmelk, og byr på mange gode smaker. Styrkegraden kan du enkelt variere ved å tilsette mer eller mindre rød karri. Server gryten med litt nykokt ris, så har du middagen klar på under 25 minutter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingbrystene og sukkerertene i middels store biter på cirka 2 x 2 centimeter. Del opp blomkålen i små buketter.
Varm opp en gryte med Flytende Melange på middels varme, og stek kyllingen i 5 minutter.
Tilsett sukkererter og blomkål, og la det steke sammen med kyllingen i ytterligere 5 minutter.
Tilsett red curry paste, Mills Peanut Butter og kokosmelk, og la det koke til det tykner, cirka 5 minutter.
Tilsett finhakket koriander til slutt og server med nykokt ris til.
Smaker ingenting. Anbefaler å doble mengden curry, ta et par ss sriracha og noen fedd hvitløk i tillegg.
Hei Kokken! Fint at du fant din egen styrke på denne oppskriften, takk for kryddertips, og lykke til med matlagingen! 🙂