Thaigryte med kylling og peanøtter

Enkelt
25 min.
Denne enkle thaigryten er laget med spicy rød karri, fyldig peanøttsmør og kokosmelk, og byr på mange gode smaker. Styrkegraden kan du enkelt variere ved å tilsette mer eller mindre rød karri. Server gryten med litt nykokt ris, så har du middagen klar på under 25 minutter.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Kutt kyllingbrystene og sukkerertene i middels store biter på cirka 2 x 2 centimeter. Del opp blomkålen i små buketter.

  3. Varm opp en gryte med Mills Soyaolje på middels varme, og stek kyllingen i 5 minutter.

  4. Tilsett sukkererter og blomkål, og la det steke sammen med kyllingen i ytterligere 5 minutter.

  5. Tilsett red curry paste, Mills Peanut Butter og kokosmelk, og la det koke til det tykner, cirka 5 minutter.

  6. Tilsett finhakket koriander til slutt og server med nykokt ris til.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Vegetargryte med søtpoteter og peanøtter

Vegetargryte med søtpotet og peanøtter

Enkelt
30 min.
Afrikansk peanøttsuppe. Foto.

Peanøttsuppe

Enkelt
30 min.
Energikuler med peanøttsmør. Foto.

Energikuler med peanøttsmør

Enkelt
15 min.