Pannebrød med havsalt og rosmarin

Enkelt
100 min.
Pannebrød med havsalt og rosmarin er supert å servere til supper eller gryter. Får du middagsgjester er dette et supert brød å sette på bordet slik at gjestene kan kose seg mens hovedretten gjør seg ferdig. Gjøre deigen klar i forveien, så kan du servere brødene er rykende ferske.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Løs opp tørrgjæren i vannet.

  2. Rør inn sukker og flytende Olivero.

  3. Tilsett mel og salt og elt til en smidig deig. Dekk til med plastfolie eller et fuktig håndkle. Dette gjør at deigen ikke tørker ut mens den hever.

  4. La deigen heve i 1 time på et lunt sted, for eksempel på kjøkkenet i ly for trekk, eller på baderomsgulvet.

  5. Finhakk rosmarin og bland sammen med salt i en liten skål.

  6. Kjevle deigen ut og del i firkanter. Størrelsen bestemmer du selv. Her har vi delt de i biter på ca. 7×7 cm.

  7. Stek i en panne med flytende Olivero til de er gyllenbrune- ca. 60 sekunder på hver side.

  8. Strø på rosmarin og havsalt umiddelbart etter steking, og server.

Antall porsjoner:

  • Deig:
  • 3 dl lunkent vann
  • 500 gram hvetemel
  • 0.5 ts sukker
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts gjær
  • 2 ss Olivero Flytende
  • Topping:
  • 1 neve rosmarin
  • 2 ss havsalt

Produkter i oppskriften

Olivero Flytende

Olivero Flytende

Lignende oppskrifter

Focaccia med oliven og tomater

Focaccia med oliven og tomater

Enkelt
115 min.
Ciabatta i brødkurv

Enkel oppskrift på ciabatta

Enkelt
145 min.
Grissini med urter og parmesan

Grissini

Enkelt
90 min.