Med et hjerte av flytende sjokolade kan man trygt si at sjokoladefondant er en fristelse som er vanskelig å motstå. Det beste er likevel at den er så enkel å lage. Her deler franske kokken Laurent Benguigui sine tips til hvordan den mørke dessertfavoritten kan lages i god tid før servering.

Ingredienser

6 porsjon

200 gram mørk sjokolade
160 gram Olivero Original
190 gram sukker
70 gram hvetemel
0.5 ts grovt flaksalt
4 stk egg

Produkter i oppskriften

Olivero original pakning
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Kommentarer

  • Laian

    Skal man ha all røren eller skal vi ha litt i formen så sjoklade også litt av deigen🍫🧁

    • Anne Cathrine

      Hei Laian!
      Hvis du ser under punkt 2 og 3 i oppskriften så skal sjokoladen skal smeltes over vannbad sammen med Olivero. Deretter blandes alt sammen til en røre som deretter fylles i de små keramiske formene.

      Lykke til 😊