På høsten bugner trær og butikker av norske epler. Hva med å bruke eplene i bakst? Dette enkle, eltefrie eplebrødet med kanel og valnøtter smaker saftig og godt. Kan spises som det er, eller med Soft Flora og for eksempel ost eller syltetøy. I oppskriften har vi brukt en brødform på 2 liter.

Kommentarer

  • Anne- Lise Leknes

    En virkelig ener. Vil anbefale den på det sterkeste. Måtte redusere sukkeret men ellers greit..Dette ble mine nye julebrød…👍

    • Anne Cathrine

      Takk for kjempehyggelig tilbakemelding, Anne-Lise 😊 God jul 🎄

  • Annborg Brekkhus

    Dette var veldig godt, reduserte sukkermengda, men søtt nok likevel. Kan anbefalast👍

    • Anne Cathrine

      Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

  • Gunvor Holvik

    Kan eg bruke flytende margarin på flaske?

    • Anne Cathrine

      Ja, det burde gå fint! God bakelyst 😊

  • Inge otg

    I hvilken rolle, nederst eller i midten?

    • Anne Cathrine

      Vår anbefaling er å steke brødet på rist midt i ovnen. Lykke til med bakingen 😊

  • Eli Carina Buzzi-Donato

    Kan det brukes annet mel enn hvetemel?

    • Anne Cathrine

      Vi har ikke laget dette brødet med noe annet mel, men prøv deg gjerne frem. Det burde ikke være noe i veien for at det vil fungere med speltmel, grovere meltyper og glutenfrie alternativer.

  • Berit Brækken

    Hvor varm bør ovnen være?

    • Åse

      Det står 180 grader forvarmet. Hadde satset på at det er riktig temp

    • Anne Cathrine

      Hei Berit! Ovnen skal være på 180 grader. 😊