Frokostmuffins av havregrøtrester

Enkelt
40 min.
Har du havregrøt til overs, lønner det seg å ta vare på dem. De kan nemlig bli til disse saftige og grove frokostmuffinsene! Fyll muffinsene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Oppskriften gir cirka 16 muffins.
Vurder oppskriften
Få oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp ovnen til 175 grader.

  2. Smelt 150 gram Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen.

  3. Rør sammen den smeltede margarinen, melken, eggene og honningen i en bolle. Tilsett havregrøtrestene og rør rundt.

  4. Bland sammen mel, bakepulver, kanel, salt og rosiner i en annen bolle. Vend melblandingen inn i havregrøtblandingen og rør til du har en klumpfri røre.

  5. Fordel muffinsrøren i muffinsformene og fyll formene 2/3 fulle.

  6. Stek muffinsene på midterste rille i ovnen i 25 minutter og la de hvile i 10 minutter før de nytes.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Myke cookies av havregrøt

Myke cookies av havregrøt

Enkelt
25 min.
Ovnsbakt havregrøt

Ovnsbakt havregrøt med blåbær og kokos

Enkelt
45 min.
Kjøleskapsgrøt toppet med eple og kanel

Kjøleskapsgrøt med eplekakesmak

Enkelt
20 min.