Grove pizzasnurrer

Enkelt
120 min.
Grove pizzasnurrer med tomat, skinke og ost er populære både i matpakken, barnebursdagen og som turmat. Pizzasnurrene er også ypperlige å fryse ned og kan enkelt tines opp ved å la de stå i kjøleskapet natten over eller ved å varme de opp på 140 grader i ca. 12 minutter. Oppskriften gir cirka 16 pizzasnurrer.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel, sammalt hvetemel, tørrgjær og salt i en bakebolle.

  2. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i mikrobølgeovnen. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i 10 minutter.

  3. Dekk bakebollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve i ca. 60 minutter, eller til den har doblet i størrelse.

  4. Dryss litt mel over kjøkkenbenken og ha deigen over på benken. Kjevle ut deigen til et kvadrat på ca. 60×60 cm.

  5. Fordel pizzasausen over deigen.

  6. Finhakk løk, paprika og skinke, og fordel disse over pizzadeigen.

  7. Dryss over revet ost.

  8. Rull deigen sammen til en pølse og del i skiver som er cirka 2 centimeter brede.

  9. Legg pizzasnurrene med snittflaten opp på en stekeplate med bakepapir, og la dem etterheve i 20 minutter under et kjøkkenhåndkle.

  10. Varm opp ovnen til 200 grader.

  11. Pensle pizzasnurrene med et sammenvispet egg og stek dem på midterste rille i cirka 15 minutter.

  12. La dem avkjøle helt før du eventuelt fryser dem ned.

Antall porsjoner:

  • 250 gram siktet hvetemel
  • 350 gram finmalt sammalt hvetemel
  • 1 pk tørrgjær
  • 0.5 ts salt
  • 4 ss Soft Flora Steke og Bake
  • 4 dl romtemperert vann
  • Fyll:
  • 150 gram pizzasaus
  • 0.5 stk gul løk
  • 1 stk paprika
  • 150 gram skinke
  • 200 gram revet ost
  • 1 stk egg (til pensling)

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Middels
140 min.
minipizza med pepperoni

Eltefri minipizza med pepperoni

Enkelt
110 min.
osterundstykker

Eltefrie osterundstykker

Enkelt
110 min.