Luftige og sprø kanelsnurrlapper

Enkelt
30 min.
Kanelboller og lapper smaker himmelsk hver for seg. Vi har kombinert de to, og resultatet må du bare prøve! Passer perfekt når du har lyst på noe ekstra godt til helgefrokosten.
Vurder oppskriften
Få den tilsendt oppskriften

Slik gjør du

  • Pisk eggene luftige, bland forsiktig inn kulturmelk og smeltet Soft Flora. Bland alt det tørre og vend det inn i røren. La svelle i 10 minutter.

    I mellomtiden blander du romtemperert Soft Flora med brunt sukker og kanel. Putt det i en sprøytepose, med hull på cirka 0,5 cm. Bruk en stekepanne med nonstick-belegg og ikke mer enn en halv teskje margarin i stekepannen per lapp, for å unngå at kanelfyllet flyter utover.

    Legg en iskremskje med røre i stekepannen og sprøyt straks en jevn snurr med kanelblanding på lappen, start i midten.

    Press kanelsnurren forsiktig ned i lappen med stekespaden. Stek på middels varme til lappen begynner å boble på oversiden, før du snur den raskt. Stek lappen til den er gyllen uten å flytte på den. Vipp den av stekepannen over på et fat, med kanelfyllet opp.

    Dryss over vaniljeyoghurt, eller annen type glasur om du ønsker det – og nyt!

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Lapper med smak av gulrotkake

Lapper med smak av gulrotkake

Enkelt
30 min.
Frokostgrøt

Frokostgrøt med revet eple

Enkelt
10 min.
Glutenfrie kjeks av mandelmel med brunost og syltetøy

Glutenfrie kjeks av mandelmel

Enkelt
20 min.