Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får du et brød som også metter godt i små og store mager. Havremel kan lages ved å kjøre vanlig havregryn fint i blenderen. En porsjon gir ca. 6 pannebrød.

Kommentarer

  • Kristin

    Hvor lenge kan deigen stå? Tenker f.eks å ta den med på overnattingstur og gjøre den ferdig hjemme før vi drar så det blir minst mulig griseri i teltet

    • Cecilie,

      Hei Kristin! Best resultat på telttur får du nok hvis du steker pannebrødene hjemme, fryser ned, og så varmer dem opp igjen noen minutter på hver side i pannen ute på tur. Lykke til! 🙂

  • Mona Johannesen

    Har nettopp bakt pannebrød, og er SUPERFORNØYD! Dette er første gang jeg har laget disse, og det blir definitivt ikke siste! Måtte jo prøvesmake, og de er nyyydelige med godt smør og appelsinmarmelade på. Skal prøve dem som tilbehør til gryter og supper i tillegg til «bare» å nyte dem til frokost.

    • Anne Cathrine

      Så hyggelig å høre at du er fornøyd med pannebrødene, Mona! Håper du fremdeles baker pannebrødene og spiser de til forskjellige måltider som du nevner. Takk for at du deler 🤩

  • Sverre F

    Fy så osmakliga bröd, vem kan tycka om något så torrt och smaklöst, smak och konsistens till och med värre än kneipp!!

    • Anne Cathrine

      Så leit å høre at du ikke ble fornøyd med resultatet, Sverre. Det er nok litt smak og behag, og disse pannebrødene var tydeligvis ikke etter din smak. Kanskje du vil prøve vår oppskrift på polarbrød i stedet? God bakelyst 😊
      https://mills.no/oppskrift/soft-flora/grove-polarbrod/

  • Cecilie

    Hvor lenge stekes de ca? Se stekes de på hver side?

    • Therese

      Lurer på det samme.

    • Karina

      Hei Cecilie! De stekes et par minutter på hver side. Følg gjerne med og pass på at de ikke brenner seg. Håper det smaker 🙂

  • Halvard

    Bør det være Teflonpanne, eller jernpanne? Hva gir best resultat?

    • Anne Cathrine

      Beklager sent svar, Halvard!
      Vi har ikke testet om det vil gi veldig forskjellig resultat ved bruk av den ene eller andre typen stekepanne. Det er litt opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man har tilgjengelig.
      God bakelyst 😊

  • Elisebeth Førli-Ekerhovd

    Hei, disse ser gode ut, men hva er kcal innholdet pr skive?

    • Maren

      Totalt energi-innhold i hele oppskriften er 1124 kcal (om du bruker skummet melk). Hvis du deler deigen inn i 6 skiver blir næringsinnholdet ~187 kcal per skive.

  • Gunn Munkhaugen

    hvor tykke skal de være?

    • Karina

      Hei Gunn! De blir ca. 0,5 cm tykke. God bakelyst!

      • Anne-Marte Stensland

        Hvor varm skal stekepannen være?

        • Karina

          Hei Anne-Marte! Stekepannen skal være på middels sterk varme 🙂

  • Marianne

    Hvor store kjevles disse?

    • Karina

      Hei Marianne. De kan kjevles ut til ca. 16-17cm i diameter, men her kan man velge å lage stor eller små pannebrød 🙂 God helg!

  • Helen Berglund

    Ønsker oppskrift av pannebrød uten gluten

    • eva

      ja

    • Karina

      Hei Helen! Vi tenker at disse kan bakes med glutenfritt mel, selv om vi ikke har prøvd det. Det burde la seg gjøre 🙂 Hvis du prøver deg frem – gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan de ble. Lykke til med bakingen.

  • Jeanette

    Kan vel stekes på takke og disse?

    • Marthe

      Det går helt fint:)